Kalatoitude retseptid

Prantsuse tuunikalasalat 

Toidutare, 30. juuli 2004, 08:57
Kerge eine.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 purk (185 g) tuunikala vees
2 tk keedetud muna
0.5 tk punane paprika
3 tk redis
100 g värsked suhkruherned
8 tk oliivid
jääsalat
KASTE
1 sl oliiviõli
0.5 sl veiniäädikas
soola
pipar

Valmistamine
Lase tuunikalal nõrguda ja tükelda väiksemateks tükkideks. Lõika muna viiludeks, tükelda paprika ja redis, sulata herned. Nõruta oliivid, haki salat. Sega kõik komponendid. Sega õli, veiniäädikas, sool ja pipar ning vala üle salati.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee