Magustoidud

Glasuurkreem tortidele ja kookidele 

Toidutare, 25. september 2007, 18:42
Sametiline ja pehme maitsega kreem tortidele ja kookidele.

Retsept

200 g Kristallsuhkur
200 g Või
3 tk Muna
Vanilliin
Konjak

Valmistamine
Valmistusaeg: kuni 20 min

Sega munad suhkruga ja vahusta kuumaveevannis, kuni suhkur on lahustunud. Jahuta 18-20ºC-ni ja lisa vahustatud võile, kuhu on sisse segatud veidi konjakit. Kreem on elastne, sametise ja pehme maitsega, värvuselt kollane. On veerikkam kui võikreem ja seetõttu rikneb kiiremini.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee