Video: Selver
15. november 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Chilli con carne
Koostisosad
- 1 sl õli
- 500 g veisehakkliha
- 1 sibul
- 2 küüslauguküünt
- 0,5 - 1 punane tšillikaun
- 0,5 tl tšillipulbrit
- 1 tl paprikapulbrit
- 1 sl fariinsuhkrut
- 1 purk (400 g) purustatud tomateid
- 3 dl puljongit
- soola ja musta pipart
- 1 purk (410 g) punaseid ube
- värsket koriandrit
- serveerimiseks: keedetud riisi või tacosid
Valmistamine
Kuumuta pannil õlis madalal kuumusel hakitud sibul ja küüslauk. Lisa hakkliha ja pruunista. Maitsesta hakitud värske tšillipipra, tšilli- ja paprikapulbri ning fariinsuhkruga, sega läbi. Lisa purustatud tomatid ja kuum puljong. Hauta tasasel tulel kaane all 30 minutit. Lisa nõrutatud oad ja hauta veel 10 - 15 minutit. Maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri rooga riisi või tacode ning hakitud koriandriga.
Valmistusaeg ~60 minutit
Kalorsus 310 kcal