Toiduuudised

TV3 VIDEO | Kas taimetoitlasest ajateenija jäetakse kaitseväes nälga? (11)

LISA KOMMENTAAR

yyy16. september 2018, 18:28
Liha söömine tegelikult väsitab ja mingeid kasulikke aineid seal ei ole. Ajupesu liha söömise kasulikkusest tuleb uksest ja aknast. Siiski, loomase toitaine tarbimine on puhtalt kultuuriline - vanasti söödi seda mida kätte sai. Taimetoidu puhul on ammu ära tõestatud, et enamus terviseprobleeme kaovad, kui taimetoitu sööd. Kui Eestis, nagu mujal maalilmas oleks taimetoit vabalt kätte saadav igal pool, ei peaks sellest eraldi kirjutama. Eesti omapära, liigume aeglasemalt kui muu maailm. Aga ärge olge kadedad, las olla ka taimetoidust artikleid. Ning ärge eputage sellega, et sööte laipu ning oma teadmatusega ning harimatusega toitumise alal.
Telefon17. september 2018, 16:56
Teadmatus toitumise alal on hoopis sinul kulla inimene.
Kõik suurepärased veganid on alakaalulised ja kõhetud nagu oleks kummitust näinud.
Kust otsast on see tervislik?
gee16. september 2018, 11:45
Lihas on palju energiat andvaid aineid, mul kodus tehakse vahetevahel taimetoitu, noh jah, 15 min peab, nagu oleks söönud ja siis on kõht tühi ning ihaldab veel midagi. Sööd ära tüki liha ja tunned, kuidas lihased hakkavad surisema ja jaksu tuleb. Kaitseväes, kus tuleb raskeid kehalisi harjutusi teha, on ilma lihata väga keeruline hakkama saada.
Maltsaisane16. september 2018, 10:48
Lödipüks ja tropp on see isane, kes liha ei söö! Nagu mingi pirtsutav eit. Sellise tropiga pole sõjas midagi teha, kes maltsa mälub.
H15. september 2018, 14:12
Väga suur austus, et ajaga kaasas käitakse ja pakutakse ka taimetoitu neile, kes seda soovivad! Meeldiv üllatus. :)
t15. september 2018, 13:03
Keegi tunneb süümekaid vist
tõsinemees15. september 2018, 05:49
jälle üks põhjus et ära viilida
Ega praegugi midagi teisiti pole14. september 2018, 20:18
Veganist joogalemb mammi narvast oma teismelise pojaga peale paastulaagrit pistsid mõlema suupoolega burgerit!
JUHAN14. september 2018, 17:31
Teatavasti on moslemite jaoks nende usikaanonite järgi sealiha r o o j a n e toit. . Aga vene sõjaväes neile keegi erandit ei teinud, lambalihapilaffi ei serveerinud. Kõik pidid ühte ja sedasama sealihaga keedetud kapsasuppi sööma. Ka kõik tšhurkadd. Mõned paastusid küll mõned päevad, kuid nädala pärast pistsid ka kõige veendunumad mussulmannid seda suppi kahe suupoolega. Kui p# on ikka hele, ega siis pole seda vastuhakku kuigi kauaks.
Tiit15. september 2018, 07:08
Meil oli ka vene kroonus neid tšurkasid moslemeid. Uks eksemplar ka sealiha algul ei söönud ütles, et Allah ei luba. 2 nädala pärast pani kahe suupoolega seapekki sisse. Küsisime ka, et kuidas niimoodi, Akkah ju ei luba. vastus oli lihtme: "Allah on kodus, siin Allahhi ei ole".
Lasteaed!14. september 2018, 12:36
Sõjaväes pannakse sõdurile vastav, energiaküllane ja valkuderikas toit ette. Kui ei kõlba teed kätekõverdusi. Küll nälga tunned.