Vahva õhtusöögiidee: Juustused suvikõrvitsalootsikud
2 keskmist suvikõrvitsat
150 g sinki
150 g riivjuustu
100 g fetajuustu
80 g majoneesi
1 mugulsibul
võid
küüslauguküüs
murulauku
soola-pipart
maitserohelist
1. Lõika suvikõrvitsad pikuti ja siis keskelt pooleks. Uurista sisu välja.
2. Prae sibul võis klaasjaks, lisa purustatud küüslauk ja hakitud sink ning mõne aja pärast, kui need on veidi pruunistunud, tõsta pann pliidilt, sega sisse ka maitseroheline ja maitsesta soola-pipraga.
3. Tõsta täidis kaussi ja sega kergelt fetakuubikutega.
4. Raputa suvikõrvitsapoolikutele veidi sool, vooderda poolega riivjuustust, jaga täidis suvikõrvitsate vahel ning puista üle ülejäänud riivjuustu ja majoneesi seguga.
5. Tõsta suvikõrvitsad küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi ja küpseta 200 kraadi juures 20-30 minutit, kuni täidis on pruunistunud ja suvikõrvitsad on pehmed.