Toiduuudised

Rabarber toob kevade kööki (5)

LISA KOMMENTAAR

vanad tarkused kipuvad ununema27. mai 2018, 16:16
Rabarberi sügavkülmutamine on energia ja ruumi raiskamine. Rabarberit saab palju lihtsamalt säilitada - koorid ja tükeldad, paned puhastesse purkidesse, valad peale külma keedetud vee, hoiukohaks sobib jahedam pime ruum, kelder on ideaalne. Säilib edukalt üle talve.
27. mai 2018, 11:46
Rabarber toob kevade kööki ja kivid neeru.
Rabarber26. mai 2018, 18:45
Müün rabarberit. Kogus ca 100kg. 56465901
26. mai 2018, 01:19
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Tõlgi ära,26. mai 2018, 09:25
Tiit27. mai 2018, 09:49
Tehakse mingile posijaarstile reklaami, kuidas saab ilma treeningu ja dieedita kehakaalus alla votta. Ei ole tähelepanu vääriv.