Toiduuudised

Rabarber toob kevade kööki

Eva Pärtel, 26. mai 2018, 00:01

5 KOMMENTAARI

v
vanad tarkused kipuvad ununema/ 27. mai 2018, 16:16
Rabarberi sügavkülmutamine on energia ja ruumi raiskamine. Rabarberit saab palju lihtsamalt säilitada - koorid ja tükeldad, paned puhastesse purkidesse, valad peale külma keedetud vee, hoiukohaks sobib jahedam pime ruum, kelder on ideaalne. Säilib edukalt üle talve.
r
27. mai 2018, 11:46
Rabarber toob kevade kööki ja kivid neeru.
r
Rabarber/ 26. mai 2018, 18:45
Müün rabarberit. Kogus ca 100kg. 56465901
<
26. mai 2018, 01:19
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele.
t
Tõlgi ära,/ 26. mai 2018, 09:25
t
Tiit/ 27. mai 2018, 09:49
Tehakse mingile posijaarstile reklaami, kuidas saab ilma treeningu ja dieedita kehakaalus alla votta. Ei ole tähelepanu vääriv.