Toiduuudised

SÖÖ UMBROHTU! Eesti metsa supertoit on kõrvenõges

Ele Kalda, 19. mai 2018 00:01

30 KOMMENTAARI

s
sass/ 21. mai 2018 00:39
Magustoiduks sitaseen ja elu lill.
a
asdasd/ 20. mai 2018 23:26
Kõhtu vist küll täis ei saa
j
jah/ 20. mai 2018 19:50
Mina sõin ükskord orasheina. Ei olnd hea.
j
Juhan./ 20. mai 2018 19:30
Pange riigikogulased miinimumpalgale ja las söövad siis naati, nõgest ja võililli kõrvale andke heeringa pead küll siis mõistus tuleb.
R
./ 20. mai 2018 18:23
Rabarber, karulauk, nõges--mõrtsukad neerudele.
Head isu.
j
Jaak/ 22. mai 2018 21:55
Kevadine rabarber pole kahjulik ,karulauk ja nõges-no ei pea ju igapäevaselt kilode viisi sööma!
m
maali/ 20. mai 2018 16:03
sööge parem vöililli, on ohutum
q
Qwert/ 20. mai 2018 15:53
Huvitav, kas teised toiduained nagu liha ja kala ning aedviljad on otsa saamas?
e
ei ole otsa saamas,/ 20. mai 2018 18:28
aga uuringud näitavad, et kui neid sööd, siis sured ära, ainult aja küsimus, üks sureb varem, teine hiljem.
<
20. mai 2018 13:48
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
n
Nii hästi läheb ?/ 20. mai 2018 14:22
t
Tölpa/ 20. mai 2018 17:22
Leningradi blokaadi ajal oli söödud saepuru leiba kuulu järgi.

n
20. mai 2018 12:02
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
h
Happu kapsa?/ 20. mai 2018 12:35
rabarbari segu suppi?
süia?
H
H
H
H
H
o
ohoo/ 20. mai 2018 10:24
pole nagu metsas kõrvenägest kohanud. Lapsepõlves ikka lehmalauda taga kasvasid...
a
A.L./ 20. mai 2018 09:32
k
Kalev/ 20. mai 2018 00:12
Eesti keskmise palga juurde rammus lisa oleks küll!
k
Kalev/ 20. mai 2018 00:11
Kas meie valitsusmehed ka tahavad?
m
marks/ 20. mai 2018 20:12
Malts ikka vaesemate le soovituslik ,söövad põllud puhtaks.
e
Ei, aitäh./ 19. mai 2018 22:30
A teile head isu! Laske kahe suu poolega kohe nii, et keel villis.
m
Ma/ 19. mai 2018 22:04
k
kõrvetaja/ 19. mai 2018 23:46
m
Mul tekkis küll mõte ,kui räägiti et metsmaasika lehed / 20. mai 2018 09:46
pidid ka ihule hääd olema , nendest teed teha ja siis tugevdab siseorganeid ...
ostsin A Apteegist pakikese ,keegi Vadi Gild oü Tartust oli neid korjanud ja turustanud ,
jõin ja kiitsin ,et isegi lisandiks olid näpuotsatäis nööpnõelapea suurused teokarbid ...
ostsin apteegist ,kus ju kõik steriilne ja ääretult puhas ,aga rohkem ma selliseid ,,loodustooteid ,, ei söö ega joo ... karbil oli suur kiri TERVIS PUHTAST LOODUSEST !
m
mina lugeda ei saa,/ 19. mai 2018 21:48
aga öelge, palun, kui palju peab tassi nõgest panema. Keegi ütles, et lausa pool tassi nõgeselehti ja keev vesi peale,
n
Nõgeseteega peab ettevaatlik olema/ 20. mai 2018 11:08
Targad raamatud räägivad, et südamehaigetel tekitab trombiohtu . Ja need, kes keeli kõr
j
ja need , kes / 20. mai 2018 11:13
keeli kõrvetavad teadku, et toiduks tarvitatakse kevadel siiski noort taime. Nii vaksapikkust maksimum , Ja kallatakse eelnevalt enne töötlemist keeva veega üle. Niimoodi töödelduna ta ei kõrveta. Aga maitse on nagu värskel kurgil . Ainult selle vahega, et tasuta saadud ja keemiavaba .
i
irw/ 20. mai 2018 17:23
Kui ta keemiavaba on, siis millest tale küll need kasulikud omadused? Ja kel on trombioht ehk nn. paks veri, need ei tohiks nõgest üldse tarvitada, sest see teeb asja hullemaks.
t
Tölpa/ 20. mai 2018 17:24
Huvitav, mina saan küll enda aiast kurki tasuta ja keemia vabalt. Ju olen midagi valesti teinud. Ehk peaksin hakkama keemiat kasutama ja raha naabrile viima selle eest et enda hoovis kurki kasvatan.

n
nõges/ 19. mai 2018 20:40
kahjuks paksendab verd, ei soovita liialdada sellega.
j
jep/ 20. mai 2018 08:53
See paksendamise teema seondub suvega, sestap soovitatakse suvel seda vältida. Vanasti korjatigi ja kuivatati nõgest üksnes talveperioodiks.
j
jep/ 20. mai 2018 09:31
Analoogne teema suvel D-vitamiini tarbimisega, v.a neil, kel see on meditsiiniliselt näidustatud meditsiinilise uuringu ja arsti soovituse alusel (seega näidustuseks ei ole müügimeeste reklaam ja selle pinnalt tekkinud usk).
e
egas muud üle ei jäägi,/ 19. mai 2018 05:57
rahata pole mõtet poodi minna, talveks ehk tuleks nõgesheina teha.