Toiduuudised

RETSEPT | Vaarikapuding tšiiaseemnete ja pähklivõiga 

Laura Strandberg, 27. jaanuar 2019, 11:15
Maitsev ja magus! Foto: Foto: Laura Strandberg
Haara sügavkülmast vaarikaid ja tee neist mõnus ning tervislik magustoit, mida võid süümepiinadeta nautida.

Vaja läheb:
250 g vaarikaid
2 tl vanillisuhkrut
6 tl kookoshelbeid
6 tl tšiiaseemneid
500 ml mandlipiima
pähkli- või mandlivõid
kaunistamiseks värskeid mündilehti, kanepiseemneid, marju ja kookoslaaste

Valmista magustoit nii:
1. Purusta vaarikad kahvliga.
2. Sega vaarikatega vanillisuhkur, kooskoshelbed ja tšiiaseemned. Seejärel sega hulka ka piim.
3. Vala segu klaasidesse ja jäta vähemalt tunniks, veel parem üleöö külmikusse.
4. Serveerides lisa peale kiht pähklivõid.
5. Kaunista kookoslaastude, kanepiseemnete, värskete marjade ja mündiga!

Hea teada!
Vaarikate asemele sobivad ka teised marjad, näiteks mustikad!

Samal teemal

25. september 2019, 05:45
Tõeline imetaim: kõigile tuttav punapeet, mis pakatab tervislikkusest
30. jaanuar 2019, 10:00
Parim viis, kuidas võita riidekapis kodusõda segadusega!
28. jaanuar 2019, 06:41
Rõõmus beebiuudis! Hoolimata raskest puudest sai kunstnik Meelis Luks isaks
27. jaanuar 2019, 18:10
Kuiv õhk toas mõjub tervisele halvasti