Foto: Mari Luud
Toiduuudised
25. jaanuar 2018, 17:14

PEOLAUALE VÕI SALATISSE: kaks võimalust, kuidas arbuusi suupäraseks lõikuda

Olgu suvi või talv - vahepeal tahaks raskele ja rammusale toidule mingit kergemat vaheldust. Suurepärane vili selleks on arbuus. Mõnusalt mahlane, magus ja kerge. Hoopis teine asi on suure ja raske arbuusi lõikamine.

Videol on lihtne õpetus, kuidas arbuusi suurema vaevata kahel erineval viisil tükeldatud saab, vahendab Womens Health.

Ühe viisi puhul tuleb arbuusilt otsad ära lõigata, et siis arbuus pooleks lõigata. Seejärel veel pooleks ja polegi muud, kui sobiliku paksusega tükida lõigata.

Teine variant on arbuusilt kogu koor maha lõigata, et seerjärel viilutama asuda. Pärast saad juba sobivad kuubikud lõigata, mis sobivad salatisse või peolauale.

Vaja läheb vaid piisavalt teravat nuga ja lõikelauda.

Vähe kaloreid ja piisavalt antioksüdante - mine vali õige arbuus ja asu lõikamist katsetama!

Vaata SIIT!