Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
Pirukameistri peavalu: millist jahu kasutada ja millist vormi eelistada
(1)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(1)
värskemad
parimad
vanimad
Teeline
25. jaanuar 2018, 20:18
Kui kasutaks peale taigna pirukates ka lihast vm täidist. Tavaliselt kooneb pirukas taignast, millele tuleb täidis juurde mõelda.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (1)