Toiduuudised

Kostita külalisi nagu president: kuidas teha Eesti vabariigi juubelitorti  (22)

Kersti Eero, 13. jaanuar 2018 00:01
SÖÖ SAMMALT: Kuigi karamelliseeritud sammal pakub eeskätt silmailu, on tal ka maitse täitsa olemas, kinnitab Rukise peakondiiter Marju Männik juubelitordile viimast lihvi andes.Foto: Robin Roots

Vana-aastaõhtul valis rahvas Tallinnas Vabaduse väljakul Eesti vabariigi juubelitordi, mida presidentki pakub 24. veebruaril vastuvõtul ning mida peaks konkursitingimuste põhjal olema koduski jõukohane teha.

Et torditegu kindlasti õnnestuks, näitas võiduretsepti autor Marju Männik Õhtulehele samm-sammult, kuidas musta leiva ja köömnelikööriga muraka-kodujuustutordi tegemine käib. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

23.02.2018
ÕL VIDEO | Trikoloor toidulaual: kata pilkupüüdev peolaud!
23.02.2018
24. veebruariks: vahukoore-toorjuustutort kama-pähklibiskiivil
23.02.2018
VIDEOÕPETUS | 24. veebruariks: kuidas teha rahvusvärvides kokteili?
16.01.2018
„Kui veab, võin teise sada aastat veel otsa elada!“