Toiduuudised

COOP KOKAKOOL | Õuna-nektariini purukook 

Õhtuleht, 8. jaanuar 2018, 11:00
Tasuta kojuvedu*

*Kohaletoimetamine Tallinnas ja Harjumaal. Kontrolli, kas teenindame Sinu aadressi.

Serveeri hõrku purukooki ahjusoojalt või leigelt koos külma vanillikastmega. Koogi võid küpsetada ühes suures pirukavormis või väikestes portsjonivormides.

Vaja läheb (kogused on mõeldud kahele):

  • nektariin 2 tk
  • õun 4 tk
  • suhkur 1 dl
  • vanillsuhkur 2 tl

Purutainas

  • või 175 g
  • suhkur 1,5 dl
  • nisujahu 4 dl
  • vanillsuhkur 1 tl

1. Taina jaoks sega omavahel (haki) või, suhkur, jahu ja vanillsuhkur.

2. Laota pool sellest 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja.

3. Tükelda õunad ja nektariinid õhukesteks sektoriteks, sega suhkru ja vanillsuhkruga, laota vormi. Puista peale ülejäänud purutainas ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 25–30 minutit.

Valmistusaeg 40-60 min

Retsepti allikas: Toidutare

Samal teemal

15. jaanuar 2018, 11:00
COOP KOKAKOOL | Šokolaadikreem likööriga
15. jaanuar 2018, 11:00
COOP KOKAKOOL | Paks õunakissell
15. jaanuar 2018, 11:00
COOP KOKAKOOL | Kihiline kohupiimamagustoit riivleiva ja õuntega
25. detsember 2017, 11:00
COOP KOKAKOOL | Keefiri-õunakook kaerajahuga