Video: COOP KOKAKOOL
Toiduuudised
18. detsember 2017, 11:00

COOP KOKAKOOL | Kleepuv kana ananassiga

Tasuta kojuvedu*

Kõik vajalikud koostisosad saad mugavalt   paari klikiga koju tellida Coopi e-poest.

*Kohaletoimetamine Tallinnas ja Harjumaal. Kontrolli, kas teenindame Sinu aadressi.

Hea maitsekooslus – terav tšilli ja magus ananass. Serveeri kanarooga kuuma aurutatud riisiga.

Vaja läheb (kogused on mõeldud kahele):

  • kanafilee 2 tk
  • punane sibul 0,5 tk
  • punane paprika 0,5 tk
  • värske ananass 0,25 tk
  • küüslauguküüs 0,5 tk
  • mesi või pruun suhkur 1 spl
  • hiina sojakaste 0,5 spl
  • magusterav tšillikaste 0,5 dl
  • punane veini äädikas 1 spl
  • kanapuljong 1,25 dl
  • seesamiseemned 0,5 spl

1. Lõika kanafileed ribadeks. Koori ja viiluta sibul, tükelda paprika. Viiluta ananass, lõika koor ära ja tükelda. Pruunista kanaribad õlis, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta taldrikule ootele. Pane riis keema.

2. Pruunista sibulat mõned minutid õlis pannil, lisa paprika- ja ananassitükid, pressi juurde küüslauk. Lisa mesi või suhkur ja kuumuta segades mõned minutid.

3. Vähenda kuumust ja sega hulka soja, tšillikaste, veiniäädikas ja puljong. Kuumuta keemiseni ja tõsta pannile ka kanaribad. Keeda veel 5 minutit kõike koos, maitse ja maitsesta veel kui vaja ning puista serveerides üle seesamiseemnetega. Serveeri riisi ja värske salatiga.

Valmistusaeg 20-40 min

Retsepti allikas: Toidutare