" kiviajal " okupatsiooniaeg kui koolilaud oli kolmekäigulise lõunaga koolis kaetud mis maksis lapsevanemale 1.50 eubla nädal tehti kogu toit kohapeal. Koolides ja lastaedades olid isegi oma aiad. Kartulate koorimiseks kohapeal olid olemas sellised vigurid nagu kartuli koorimis masinad. Ks nüüd enam ei ole ? Või teeb äketsi selle töö ära ehk mõni arvuti või äpp ?
"Kalev"-i kommid olid ka kunagi söödavad. Nüüd on isegi Maiuspala soja letsitiiniga solgitud. On vaid paar kommi, kus pole palmiõli, ja sojat, mis mõlemad on totaalne solk. Ammu enam ei osta "Kalevi" tooteid.
suuruse, banaani kõveruse jne. uurijad ja jälgijad peaksid ükskord ametit vahetama ja hakkama jälgima mis ilusaid ja häid lisandeid meie poolfabrikaatide tootjad meie värvikasse toidusedelisse lisavad.
mida tervislikku saab kooli-ja lasteaiatoiduks ette nähtud pisku eest, mõelge peaga ometi, seepärast minu lapsed lasteaias polegi käinud, hunnik nakkuslikke pisikuid ja toit, mille tagajärjeks on allergiad, jm jamad
vahel tuleb ka selliseid valikuid teha ja see on inimese õigus, peale selja operatsiooni olin ise samasugune, aga haiged ja vanad kaotavad juba püsivalt võimekuse juurikaid lõikuda ja kartuleid koorida, see ootab mind veel ees, kaalikat ei suuda juba praegu lõikuda, aga ma ei saa ka seda süüa, kisub sooled hellaks, selles mõttes ei olegi mulle oluline neid lõikuda.
Ostsin naabrilt tuhleid, pisut ussitand ja kärnased, aga hing puhkab, nägin kuidas eestimaise spets kartuli talu neid kasvatab, 8-9 korda pannakse põllule mingeid mürkke ja kartul on ilus.
Aga seda E621 pannakse osades toidukohtades toidu sisse. Eesti keeles siis maitsetugevdajat. Ja selle kogust ei kontrolli ka keegi! Mõned toitlustusasutused ostavad seda 25 kg-ste kottidega. Nii et on mida peoga visata. Aga meil kontrollitakse seal ainult veenäitajaid ja kauba säilivustähtaegu.
KOMMENTAARID (37)