Toiduuudised

Kihisev janukustutus! Valmista kodune limonaad mustikatest ja ingverist 

Laura Strandberg, 23. juuni 2019, 15:20
Kui mõnus värskendav lonks!Foto: Laura Strandberg
Mustika-ingveri kihisev jook tuleb mõnusalt jahutav, millest ei puudu ka väike ingverisärts. Meeldib nii suurtele kui ka väikestele!

Sul on vaja:
0,5 l vett
100 g suhkrut
peotäis viilutatud ingverit
0,7 l mullivett
tassitäis jääd
tassitäis mustikaid

Tee nii:
1. Aja vesi suhkru ja ingveriga potis keema. Tõsta pott tulelt ja lase sel tund aega jahtuda-tõmmata. Viimaks kurna ingver välja.
2. Kalla ingveritõmmis kannu, lisa mullivesi, jää ja mustikad ning serveeri kohe!

Hea teada!
Valmista ingveritõmmis juba varem valmis ja säilita seda külmas. Nii saad suvepäeval lisada vaid mullivee ja jook on kiiresti laual!

Samal teemal

28. juuli 2019, 12:09
RETSEPT | Pidulik mustika-kohupiimakook
30. juuni 2019, 06:24
Mõnus kosutus nädalalõppu: värskendav punane vitamiinismuuti
16. juuni 2019, 11:50
Toit kaheks päevaks: kanašašlõkist saad imemaitsvad ciabatta'd
8. juuni 2019, 15:39
Maitsev ja tervislik! Värskendavad maasika-jogurti pulgajäätised