Sisene
Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Liigume
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Digilehed
Ristsõna
Laps
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Toidutare grillikool
Telli
Sisene
Toiduuudised
Teadlane: sügavkülmutamine ei vähenda oluliselt toidus leiduvaid vitamiine ega toiteväärtust
(2)
LISA KOMMENTAAR
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(2)
värskemad
parimad
vanimad
Aime Sygise koletu p@rand
22. august 2017 12:33
Samas sügavkülmutamine vähendab toiduainete magnetalaadset mõju. Ainus põhitoiduaine mida hea sõgavkülmast võtta on uriina. Nii , et kuzitage terviseks !
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Indrek2
22. august 2017 09:48
Sügavkülmutamine ilmselt tõesti väga suurt mõju toidu kvaliteedile ei oma aga kui see sulatamiseks mikrolaineahju pistetakse siis on juba teine lugu.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
4
Logo
TOIMETAJA
manona.paris@toidutare.ee
REKLAAM JA KUULUTUSED
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee
facebook
twitter
rss
KOMMENTAARID (2)