Helen AdamsonFoto: Mati Hiis
Katharina Toomemets 1. juuli 2017 04:00
Ma tõesti ei kujutaks oma elu ilma pastata ette. Pärast seda, kui ma hakkasin regulaarselt trenni tegema, ei saa ma enam millestki muust kõhtu täis kui pastast. Mul on lemmikretseptid, mida elukaaslasega pidevalt teeme. Õnneks on meil toidu osas ka sama maitse. Minu n-ö firmaroad on tomati-parmesani-mascarpone pasta (vt retsepti), tüümiani-seene-sidruni linguine, seesamikana ja -nuudlid ning peekonikana.

Ma tõesti ei kujutaks oma elu ilma pastata ette. Pärast seda, kui ma hakkasin regulaarselt trenni tegema, ei saa ma enam millestki muust kõhtu täis kui pastast. Mul on lemmikretseptid, mida elukaaslasega pidevalt teeme. Õnneks on meil toidu osas ka sama maitse. Minu n-ö firmaroad on tomati-parmesani-mascarpone pasta (vt retsepti), tüümiani-seene-sidruni linguine, seesamikana ja -nuudlid ning peekonikana.

Sööksin hea meelega ka väljas, aga ma armastan head toitu ja kahe peale söögikorra eest iga päev 20–30 eurot maksta oleks juba liig.

Minu peamised retseptid on suured hitid ka sõprade seas ja me elukaaslasega ikka naljatame, et kunagi peame oma Itaalia-Aasia fusion restorani avama.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad