Helen AdamsonFoto: Mati Hiis
Toiduuudised
1. juuli 2017, 04:00

Helen Adamson: ma ei kujuta elu ilma pastata ette (5)

Ma tõesti ei kujutaks oma elu ilma pastata ette. Pärast seda, kui ma hakkasin regulaarselt trenni tegema, ei saa ma enam millestki muust kõhtu täis kui pastast. Mul on lemmikretseptid, mida elukaaslasega pidevalt teeme. Õnneks on meil toidu osas ka sama maitse. Minu n-ö firmaroad on tomati-parmesani-mascarpone pasta (vt retsepti), tüümiani-seene-sidruni linguine, seesamikana ja -nuudlid ning peekonikana.

Ma tõesti ei kujutaks oma elu ilma pastata ette. Pärast seda, kui ma hakkasin regulaarselt trenni tegema, ei saa ma enam millestki muust kõhtu täis kui pastast. Mul on lemmikretseptid, mida elukaaslasega pidevalt teeme. Õnneks on meil toidu osas ka sama maitse. Minu n-ö firmaroad on tomati-parmesani-mascarpone pasta (vt retsepti), tüümiani-seene-sidruni linguine, seesamikana ja -nuudlid ning peekonikana.

Sööksin hea meelega ka väljas, aga ma armastan head toitu ja kahe peale söögikorra eest iga päev 20–30 eurot maksta oleks juba liig.

Minu peamised retseptid on suured hitid ka sõprade seas ja me elukaaslasega ikka naljatame, et kunagi peame oma Itaalia-Aasia fusion restorani avama.

Edasi lugemiseks: