Nädalavahetuse piknikuks: soe tuunikalavõileib
Sul on vaja:
2 karpi tuunikala vees
1 punane sibul
r 1–2 küüslauguküünt
veidi värsket peterselli
3 tl majoneesi
200 g mozzarella’t
2-3 tl võid
soola ja pipart
oliiviõli praadimiseks
8 viilu meelepärast
röstsaia
Tee nii:
1. Kurna tuunikala veest.
2. Koori ja haki peenelt sibul, küüslauk ning petersell. Sega need korralikult tuunikala, majoneesi ja tükeldatud mozzarella’ga. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Soojenda pannil veidi oliiviõli. Kui pann on kuum, määri ühele saiaviilule veidi võid ja aseta sai pannile, võiga pool all. Vähenda kuumust.
4. Tõsta saiale veidi tuunikalatäidist. Määri ka teine saiaviil võiga ja aseta pannil tuunikalale, võiga pool ülal.
5. Keera sai peagi ümber ja pruunista aeglaselt ka teine pool, nii et juust jõuaks seest sulada! Tee nii kõikide saiadega.
6. Aseta valmis saiad veidikeseks majapidamispaberile. Seejärel serveeri ja naudi!
Hea teada!
Võid kasutada ka tavalist juustu.