Toiduuudised

LIHA VÕI KALA? Viis kõige tervislikumat valikut

Toimetas Greete Kõrvits, 17. mai 2017 22:10

10 KOMMENTAARI

1
1 küsimus/ 18. mai 2017 07:15
Miks Rannarootsi lastevorst peab olema üle pipardatud?
k
Kuidas viis valikut?/ 18. mai 2017 07:12
Liha või kala on 2 valikut. Või on kolmas.
e
Et/ 18. mai 2017 11:58
Paljud artiklit ei loe, eriti ei mõtle ja kirjutaks ainult mõttetusi.
o
oh/ 18. mai 2017 06:59
Iga lihatoote juurde peab panema hoiatuse. Liigtarbimine tekitab põletikku. Kusihape, mis tekib liigse lihasöömise tagajärjelt on nii paljudele terviserikete põhjustaja. Aga jah. ravitööstusele on see kasulik, sest lihtsam on ju tablett kirjutada kui öelda, et liha liigsöömine on ohlik.
e
Eestis peaks iga toiduaine juures olema hoiatus:/ 18. mai 2017 07:17
Toiduks mitte tarvitada!
h
Hihhii/ 18. mai 2017 06:16
Kusjuures "eriti head" on punaseks värvitud lõhelõigud, 100 grammi kõigest 3.99€ ja Rakvere soolveest nõretav rullsink, mis pärast kuivaks pigistamist pannilt näkku kipub hüppama.
o
Olgu liha või kala,/ 18. mai 2017 06:05
peaasi, et ei oleks keemiast läbi immutatud. Paraku aga seda nad on.
j
Jep/ 18. mai 2017 06:20
Mõnda aega on käibel olnud uus suitsumaitseaine. Pakendil kirjas kui lepasuits.
v
Võib olla siis juba/ 18. mai 2017 07:25
"Suitsutatud suitsutaolise esemega"?