Toiduuudised

ÕHTULEHE KATSE I Köögivili: kas külmutatud kraam ikka maitseb sama hästi kui värske (2)

Kersti Eero, 25. märts 2017, 04:00
külmutatudFoto: Teet Malsroos

Eesmärk:Teha kindlaks, kas maitse järgi teeb vahet, milline roog on valmistatud külmutatud ja milline värskest köögiviljast.

Tulemus:Üldjuhul siiski saab – üheksast sööjast seitse said aru, kumb supp oli valmistatud värskest ja kumb külmutatud köögiviljast. Ahjuvormi puhul eksis üks inimene.

Kui kaks rooga on korraga nina ees, saab enamik inimesi aru, kummas neist on kasutatud külmutatud paprikaid-porgandeid ja kummas värskeid. Samas pole vahe nii suur, et peaks alati ise köögivilja puhastama hakkama.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

2. august 2018, 18:29
VIDEO | ÕHTULEHE KATSE: kuumas autos saabub deliirium ja meeltesegadus
2. juuni 2016, 11:20
Teadlaste soovitused, kuidas oma menüü tervislikumaks muuta
14. jaanuar 2012, 08:58
12 nippi: toitu tervislikult
3. juuli 2001, 23:00
Saleda joone retseptid