Peolauale: tee vürtsikilust suupiste või vormi temast trühvel.Foto: Teet Malsroos
Piret Parik 18. veebruar 2017 04:00
Järgmiselt toiduküljelt saad teada, millised vürtsikilud maitsevad kõige paremini. Kuidas neid aga vabariigi sünnipäeva puhul pilkupüüdvalt pakkuda, õpetab Mozart Cateringi peakokk Aleksandr Nikoškov .

Järgmiselt toiduküljelt saad teada, millised vürtsikilud maitsevad kõige paremini. Kuidas neid aga vabariigi sünnipäeva puhul pilkupüüdvalt pakkuda, õpetab Mozart Cateringi peakokk Aleksandr Nikoškov .

Aleksandr soovitab peolaual toiduga pisut mängida, näiteks serveerida vürtsikilu hoopis trühvlina. Selleks tuleb kilufileedelt eraldada nahk ja seljauim ning seejärel kala väikesteks tükkideks hakkida.

"Siis lisa hakitud murulauku või rohelist sibulat ja toorjuustu, vormi sellest pallid ja paneeri riivleivas," õpetab Aleksandr. 150 grammi vürtsikilufilee kohta läheb tarvis teist samapalju toorjuustu. Et massi oleks parem vormida, võib selle mõneks ajaks sügavkülma panna. Serveerida aga oleks pallikesi tore trühvlivormides.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99