Toiduuudised

Oh, kui hea! Avokaado-datlimahedik 

Laura Strandberg; allikas Nipiraamat, 16. jaanuar 2017, 09:37
Tahaks seda lausa iga päev limpsida... Foto: Foto: Laura Strandberg
Mõnusalt tummine ja väikse vürtsiga jook on talviselt toitev ja vitamiinirikas. Naudi seda talvehommikul või vahepalana!

Sul on vaja:

2 avokaadot
2 banaani
8 datlit
400 ml (mandli)piima

1,5 sl kakaod

0,5 tl kaneeli

0,5 tl kardemoni

Tee nii: 

1. Koori banaanid ja avokaadod. Lõika need paariks-kolmeks suuremaks tükiks. 2. Pane viljad koos datlite, piima, kakao, kaneeli ja kardemoniga blenderisse ja blenderda, kuni segu on siidjas. Serveeri kohe!

Hea teada!

Veelgi siidisema lõpptulemuse saad, kui paned datlid eelmisel õhtul likku!

Tahaks seda lausa iga päev limpsida... Foto: Foto: Laura Strandberg