Aastavahetuse kerge kalalaudFoto: Teet Malsroos
Kersti Eero 31. detsember 2016 04:00
"Kui tavaliselt saab sellel ajal juba Peipsi jää peal ahvenat püüda ja me sööme pühade ajal ahvenafileed, siis tänavu vist mitte," arvas sel teisipäeval ajakirja Kalastaja peatoimetaja Hanno Kask, asutades end Hiiumaal lutsupüügile. Naasis ta aga kotitäie ahvenatega.

"Kui tavaliselt saab sellel ajal juba Peipsi jää peal ahvenat püüda ja me sööme pühade ajal ahvenafileed, siis tänavu vist mitte," arvas sel teisipäeval ajakirja Kalastaja peatoimetaja Hanno Kask, asutades end Hiiumaal lutsupüügile. Naasis ta aga kotitäie ahvenatega.

"Ma käin pidevalt kalal ja me sööme seda, mis ma parasjagu kätte saanud olen," tõdeb kirglik kalamees Hanno Kask, et ühtki kindlat aastavahetuse kalarooga perel pole. Paar päeva hiljem talle uuesti helistades selgub, et lutsusüldi asemel sööb pere taas ahvenaid.

Kui Hanno parasjagu merele ei pääse, tulevad appi tuttavad kalurid. "Näiteks Vasjat Pirital teab pool Tallinna, ta on seal Vene ajast saadik. Samas väga head jahutatud tursafileed olen ma viimasel ajal saanud Maximast.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99