Toiduuudised

RETSEPT | Kuum šokolaad vahukooresüdamega 

Eva Pärtel, 2. november 2018 21:53
Ka vahukommid toovad tummisesse kakaosse magusaid noote. Foto: Foto: Matton Estonia
Haara pisike südamekujuline piparkoogivorm ja tee vahelduseks hoopis vahukooresüdameid. Maiused sulavad aeglaselt kuumas šokolaadis ning sulatavad ka kõige jäisema südame. 

1. Vahusta 2 dl vahukoort 2 sl suhkruga.
2. Võta madal vorm või supitaldrik, kata selle põhi küpsetuspaberiga ning tõsta peale 2 cm paksune ühtlane kiht vahukoort.
3. Pane 5–6 tunniks või ööseks sügavkülma.
4. Lõika külmunud vahukoorest südamekujulise piparkoogivormiga südamed. Kui mass on liiga külm, lase sel mõni minut sulada.
5. Pane südamekesed veel tunniks sügavkülma.
6. Valmista kuum šokolaad, tõsta kooresüda kuuma joogi sisse ja üllata sellega pere, lapsi või sõpru!

Ka vahukommid toovad tummisesse kakaosse magusaid noote. Foto: Foto: Matton Estonia

Samal teemal

02.12.2018
ÜLESKUTSE | kuidas tähistad esimest adventi?!
05.11.2018
BLOGI | Patuvabad mandlivõitäidisega šokolaaditaskud
02.11.2018
UUS LUGUDESARI: Meie külmkapp
27.10.2018
Tervislik ja maitsev! Valmista lihtne oa-šokolaadi kook!