Kosutav õhtusöök: juustune lõhevorm köögiviljadega
Kõhu saab täis neli sööjat ja vormiroa valmistamiseks läheb 1 tund ja 20 minutit.
Sul on vaja:
500 g kapsast
2 porgandit
2 suurt tomatit
1 sibul
2 küüslauguküünt
praadimiseks mõeldud oliiviõli
800 g lõhefileed
sidrunit
tilli
100 g majoneesi
150 g riivjuustu
soola ja pipart
Tee nii:
1. Riivi kapsas ja porgand jämeda riiviga ning tükelda tomat.
2. Koori ja haki sibul ja küüslauk peeneks ja pruunista neid paar minutit kuumas oliiviõlis. Lisa pannile ka köögiviljad ja hauta paar minutit.
3. Samal ajal tükelda kala ja lao ahjuvormi põhja. Maitsesta kala sidruni ja tilliga ning kata hautatud köögiviljadega.
4. Sega kokku majonees ja riivjuust ning laota köögiviljadele.
5. Küpseta 200kraadises ahjus 35–40 minutit, kuni kate on jumekas.
6. Serveeri värske tilliga!
Hea teada!
Proovi sama retsepti ka valge kalaga!