Toiduuudised

KÜPSETA NAGU PROFF I Lehttainast torukesed või- ja keedukreemiga 

Lilija Suburg , 19. november 2016 04:00
Lilija Suburg, Tartu kutsehariduskeskuse kondiitriõpetajaFoto: Aldo Luud

Vaja läheb (18 torukest):

Tainas: 300 g nisujahu, 1 tl soola, näpuotsatäis sidrunhapet, 150 ml vett, 1 muna.

Kihistamiseks: 180 g võid

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

17.12.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Saksa jõulukeeks ehk stollen (kaks kilost keeksi)
03.12.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Piparkoogitainas
29.10.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Gluteenivaba šokolaadi­biskviidiga mangotort
15.10.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Kirsitükkide ja likööriga trühvel