Toiduuudised

Trendikad lihapallid suunavad eestlasi tasakaalustatud toitumise poole

Silja Paavle, 2. november 2016 13:42

3 KOMMENTAARI

l
leo/ 4. november 2016 19:49
Huvitav, miks on toote nimi ingliskeelne- kas liha ja juurviljad eestikeelsena eestlaste toidulauale ei sobi?
a
anne/ 2. november 2016 17:20
No ei ole need tooted maitsvad. Täna olid just ühes seltskonnas laual. Mingi dipikastmega ehk läheks veel sisse. Igal juhul on aedviljad naturaalsel ja arusaadaval kujul palju maitsvamad. Minu lapsed on küll omal ajal väga meeleldi sõid hautatud või ahjuporgandit ja kaalikat, hernest ja maisist rääkimata. Peedisalatit ja marineeritud kõrvitsat. Ja ühepajatoite. Tuleb lihtsalt osata süüa teha.
c
CC/ 2. november 2016 14:29
Tore, et saab lapsi ninapidi vedada. Ega see porgand ja brokkol ise suhu ei rända. Nimetaksin tahkeks püreesupiks - ka ei ole midagi aru saada mida laps omale sisse ajab.