Kogus: Neljale
Valmistamise aeg: 45 minutit
Vaja läheb:
200 g Santa Maria vokinuudleid
1 väiksem brokolipea
2 muna
1 suurem sibul
2–3 küüslauguküünt
väike jupp ingverit
400 g kanafileed või -kintsuliha
2 porgandit
1 kg Hiina kapsast
5 sl Santa Maria soja ja magusa tšilli vokikastet
1,5–2 sl austrikastet
1,5 sl pruuni suhkrut
peotäis rohelist sibulat
soovi korral laimimahla
soola ja pipart
seesamiõli 1,5 sl + 2 sl + 1 sl
Tee nii:
1.Eemalda brokoliõisikud ja keeda neid paar minutit, kuid mitte pehmeks. Kurna ja tõsta kõrvale.
2.Klopi munad lahti ja prae pidevalt segades 1,5 sl kuumas õlis. Tõsta kõrvale.
3.Koori ja haki peenelt sibul, küüslauk ja ingverning pruunista 2 sl seesamiõlis.
4.Lisa ribadeks viilutatud kana.
5.Samal ajal kui kana küpseb, riivi jämedalt või viiluta porgand ja Hiina kapsas. Lisa köögiviljad koos muna, nuudlite, kastmete, suhkru, poole koguse rohelise sibulaga kanale. Voki paar-kolm minutit ja lisa veidi enne tulelt eemaldamist ka brokoliõisikud.
6.Serveeri rohelise sibula ja vähese laimimahlaga!
Proovi sama rooga teha ka munanuudlitega!