Talvel aga võite vabalt räpastest toidunõudest pooltoorest liha koos rooskapsa ja lehtsalatiga süüa, sest bakterid on talveunes. Ja enne kui nad ärkavad on nad juba ammu organismist loomulikku rada pidi väljutatud :D
297 arusaajat, et autor kirjutab paska. Vastu, ehk selliste "arvamusliidrite" kampaaniaga on ühinenud 16 lammast. Võrrelge, nii plusside kui miinuste panijad, mida arvab üldsus. 16 mõtlejat arvavad, et need 297 on elust valesti aru saanud. Kas ikka on? Ja veel: Lugege artiklit veel kord. Ja näete, et tühja juttu aetakse pikalt, samas veeretatakse ühte ja sama. Oleks siis kohe asjast. Aga ei, et paremini ajudeni jõuaks, peab seda korrutama, kuni jõuab. Ja näe, 16 korda ongi jõudnud. Niisama targutan, aga on ju seegi propaganda?
Nüüd ma siis tean, et talvel võib jätta kõik toorained pesematta, köögitarbed võivad olla räpased, süüa kannatab toorest sitta ja ei tohiks juhtuda miskit!
Huvitav, et neid asju ei või ainult suvel süüa, sest talvel salmonella jm haiguste saamine on täitsa ok või? Kus on ajalehetoimetuse ajud, et nad endal selliseid tibireportereid palgal hoiavad? Piinlik ei ole või?
anonüümne salmonellat põdenud kanavargast arvamusliider jälle oma "tarkust" peale surumas. Pole ju autori nimegi. Mida sellistest ikka arvata? Tuleb neist lihtsalt hoiduda ja süüa nii nagu kogu aeg söödud. Muidu oledki viimaks tänapäeva moehaige polkovniku lesk.
Olge leiva söömisel ka ettevaatlik! Leivatükid võivad kurku minna ja siis on lämbumisoht. Rooskapsa desinfitseerimisel kasutage mitut erinevat antiseptikut, sest salmonella võib mõne antiseptiku vastu immuunne olla. Kõige ohutum on lihtsalt Õhtulehte mitte lugeda ja süüa harjumuspäraselt.
"Soovitatav on salatit pesta suures anumas, mitte lihtsalt loputada vee all" Et siis mitte pesta voolava vee all mustust ja baktereid mahavaid need lihtsalt suures seisvas vees lobistamisega võimalikult laiali ajada?
KOMMENTAARID (13)