Toiduuudised

Kaheksa toitu, mille söömine võib suvel ohtlik olla (13)

LISA KOMMENTAAR

minaise 7. juuli 2016 15:40
Talvel aga võite vabalt räpastest toidunõudest pooltoorest liha koos rooskapsa ja lehtsalatiga süüa, sest bakterid on talveunes. Ja enne kui nad ärkavad on nad juba ammu organismist loomulikku rada pidi väljutatud :D
Praeguseni on 7. juuli 2016 06:39
297 arusaajat, et autor kirjutab paska. Vastu, ehk selliste "arvamusliidrite" kampaaniaga on ühinenud 16 lammast. Võrrelge, nii plusside kui miinuste panijad, mida arvab üldsus. 16 mõtlejat arvavad, et need 297 on elust valesti aru saanud. Kas ikka on? Ja veel: Lugege artiklit veel kord. Ja näete, et tühja juttu aetakse pikalt, samas veeretatakse ühte ja sama. Oleks siis kohe asjast. Aga ei, et paremini ajudeni jõuaks, peab seda korrutama, kuni jõuab. Ja näe, 16 korda ongi jõudnud. Niisama targutan, aga on ju seegi propaganda?
Maic 6. juuli 2016 22:16
Nüüd ma siis tean, et talvel võib jätta kõik toorained pesematta, köögitarbed võivad olla räpased, süüa kannatab toorest sitta ja ei tohiks juhtuda miskit!
No tõesti, 6. juuli 2016 16:47
Kui ajuvabaks saab veel minna?
--- 6. juuli 2016 15:31
Huvitav, et neid asju ei või ainult suvel süüa, sest talvel salmonella jm haiguste saamine on täitsa ok või? Kus on ajalehetoimetuse ajud, et nad endal selliseid tibireportereid palgal hoiavad? Piinlik ei ole või?
Oma Jope 6. juuli 2016 21:11
Õhtulehe PÕMMPEADEL pole ajusid. See on nüüd viimastel aegadel kohe PÄRIS selgeks saanud.
Vist mõni 6. juuli 2016 12:59
anonüümne salmonellat põdenud kanavargast arvamusliider jälle oma "tarkust" peale surumas. Pole ju autori nimegi. Mida sellistest ikka arvata? Tuleb neist lihtsalt hoiduda ja süüa nii nagu kogu aeg söödud. Muidu oledki viimaks tänapäeva moehaige polkovniku lesk.
Alar1 6. juuli 2016 12:07
Olge leiva söömisel ka ettevaatlik! Leivatükid võivad kurku minna ja siis on lämbumisoht. Rooskapsa desinfitseerimisel kasutage mitut erinevat antiseptikut, sest salmonella võib mõne antiseptiku vastu immuunne olla. Kõige ohutum on lihtsalt Õhtulehte mitte lugeda ja süüa harjumuspäraselt.
Näe, 6. juuli 2016 13:00
sul selgeid päevi ka!
noh mis sa hing ütled, ah et kohe Salmonella on vajalik 6. juuli 2016 11:45
Rooskapsas vajab kasvamiseks sooja ja niisket, sama vajavad juhtumisi ka bakterid (kaasa arvatud Salmonella bakter)

siil 6. juuli 2016 11:22
Mis on liigtoores muna (jäätise puhul)?
kippar 6. juuli 2016 15:45
Suvel tuleb jäätist teha praetud munast.
Beeta 6. juuli 2016 11:11
"Soovitatav on salatit pesta suures anumas, mitte lihtsalt loputada vee all"
Et siis mitte pesta voolava vee all mustust ja baktereid mahavaid need lihtsalt suures seisvas vees lobistamisega võimalikult laiali ajada?