RETSEPT | Laste lemmikud: krõbedad kalapulgad kastmega
Valmistusaeg 15 minutit
Kalorsus 380 kcal/portsjon (ilma riisita)
Sul on vaja:
600 g tursafileed
1 sl maisitärklist
1,5 sl maisimannat
3 sl õli
200 g riisi
soola, musta pipart
Kaste:
1 punane tšillikaun
peotäis basiilikulehti
3 sl sojakastet
1 laimi mahl
1,5 dl hapukoort
Tee nii!
Lõika kalafilee ribadeks ja tupsuta majapidamispaberiga kuivaks. Sega maisitärklis ja –manna, maitsesta soola ja pipraga. Keera kalaribasid segus, kuni need on igast küljest puruga koos. Kuumuta õli pannil ja prae kalapulki 5–6 minutit mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta pannilt ja nõruta majapidamispaberil. Valmista kaste.
Kaste:
1,5 dl majoneesi
1 dl creme fraiche’i
1 tl mädarõigast
1 tl sinepit
1 dl kappareid soolvees
1 väike sibul
petersellilehti
Sega majonees ja creme fraiche, sega mädarõigas ja sinep, lisa tükeldatud kapparid, peeneks hakitud ja sibul ja hakitud petersell. Sega läbi.
Allikas: Kodukiri arhiiv