Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
Kevad käes, grillimishooaeg alaku!
(3)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(3)
värskemad
parimad
vanimad
Horros
5. aprill 2016, 12:35
"... üks õlu tunnis ...", kui mõeldakse pooleliitrist, siis see on kohe selgelt vähe.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1
No
6. aprill 2016, 15:34
oleneb ilmast, mida soojem on, seda rohkem läheb õlut...
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1
Ja
6. aprill 2016, 15:37
veel on tarvilik liha peale ka sortsutada, et see liiga ära ei kuivaks. Veega seda ju ei tehta.
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (3)