Toiduuudised

Artikkel avaldati esmakordselt 2010. aasta detsembrikuu Tervis Plussis.

Köögivili sõbrustagu külmkapiga - aga miks? (3)

LISA KOMMENTAAR

hhh 24. märts 2016 08:48
100–300 mg toormahla - st. mõned tilgad koguseliselt…
Huvitav 23. märts 2016 14:40
Aga pakendatud köögiviljamahl, mis seisab lausa kuid poes riiuli peal ja mille säilivusaeg on mitu aastat?
Ja kui kui riivin peeti ja panen külmikusse kas siis ööpäeva pärast on see juba tervisele ohtlik?
Mõni aega tagasi...... 23. märts 2016 13:53
...ilmus artikkel, mis keelustas teiste seas külmkapis tsitruseliste hoidmise. Mis artiklit illustreerival fotol vastu vaatab?
Täna ün üks asi keelatud, homme samas lubatud....
Lihtsalt tuleb Õhtulehte vältida!