Väliselt on kaks maitseainet üsna sarnased: köömen ja vürtsköömen, kuid nende lõhn ja kasutamine on täiesti erinevad. Ilmselt inglased-tõlkijad teavad neist erinevustest, seepärast asendavad julgelt caraway india jeeraga, üheselt ka mehhiko comino´ga. Ja keskmine tõlkija jätab köömeni vürtsköömeni asemele nii india kui mehhiko retseptides, mis mõnikord viib kurbade tagajärgedeni selle jaoks, kes otsustab neid retsepte kasutada, need maitseained on niivõrd erinevad, et ühe kasutamine teise asemel rikub toidu
Siis sama kui "keneel v. kasia"12. märts 2016, 19:57
Kõge parem siis hommikul jogurtit selle valeköömeniga ja õhtul meejook kumariiniga, mida kassias on ohtrasti. Kuuldavasti viimast olevat rottidetõrjes kasutatud.
Ja tegelikult ongi nii, et talvel tõesti need liigsed ülekilod lihtsalt tulevad. Liikumist on vähem ja siis on ka see voodi ja televiisor ligemal. Usun siiski, et ka eesti tavaline köömen aitab.
1. hakkliha 2. makaronid 3.sai 4.odavad viinerid ja vorst see tekitab lisakilosid ja stressi. rahval ei ole raha, et osta kvaliteetset kala, korralikku liha ja kallist juustu. Muide koolitoit on üle päeva makaronid.
Hariliku köömne vilju ehk köömneid tarvitatakse droogi[3] ja maitseainena. Köömen kuulub vanimate maitsetaimede hulka, mida inimkond on kasutanud. Rikkalikud eeterlikud ja rasvased õlid (umbes 3–7%), park- ja mõruained teevad köömnest suurepärase seedimist soodustava taime. Eeterlikud õlid leevendavad kõhukrampe ja puhitust, rahustavad magu ja ergutavad söögiis
KOMMENTAARID (20)