Toiduuudised

Seitse pika säilivusajaga tervislikku toitu

Õhtuleht.ee, 2. märts 2016 11:15

4 KOMMENTAARI

t
toimetaja/ 3. märts 2016 14:37
seitsmendas punktis nimetatud Quinoa all peate silmas KINOAD? Jama, kui ise ka aru ei saa, millest kirjutate. Ja märksa kasulikum on süüa kohalikke supertoiduaineid, mitte imenimedega väljamaa prahti.
g
Gurm/ 2. märts 2016 13:51
Mul on mitu aastat vana Virgin oliivõli. Lõhn on natuke kirbe aga kuumal pannil kaob see kohe ära.
OSTSIN KATSEKS--- ILUSA TOMATI:::/ 3. märts 2016 06:20
PANIN ÜHTE RUUMI --KUS PARAS NIISKUS ON..
JA USKUGE MIND ----SEE TOMAT PIGEM KUIVAB PIKA AJAGA ÄRA.6.KUUD KUSKIL ..????.
2:: AGA MÄDAKS EI MUUTUNUD TOMAT,, --HALLITUST POLNUD NÄHA..
3:: NÜÜD TEAN RÄÄKIDA KA TEILE ---OLEME KÕIK.,,, TAMME PUU KIRSTUS
100-- AASTAT SURNUNA -- KA SEE HELKIV -- LUUKERE--ON ALLES !
ORGANISMIS OM ---SÄILITAMIS AINED NII TUGEVAD;;; JA TEIE LUUSTIKUS KA SEES,, ISTUD HAUAS --NAGU ""KONSUMI TOMAT)),:
t
tohmu/ 2. märts 2016 11:55
Ostsin selverist gourmet oliiviõli mis säilis pärast avamist 3 päeva, siis oli sogane ja kibe. Hoidsin pimedas ja jahedamas, mitte külmkapis.