Toiduuudised

Seitse pika säilivusajaga tervislikku toitu (4)

LISA KOMMENTAAR

toimetaja3. märts 2016, 14:37
seitsmendas punktis nimetatud Quinoa all peate silmas KINOAD? Jama, kui ise ka aru ei saa, millest kirjutate. Ja märksa kasulikum on süüa kohalikke supertoiduaineid, mitte imenimedega väljamaa prahti.
Gurm2. märts 2016, 13:51
Mul on mitu aastat vana Virgin oliivõli. Lõhn on natuke kirbe aga kuumal pannil kaob see kohe ära.
OSTSIN KATSEKS--- ILUSA TOMATI:::3. märts 2016, 06:20
PANIN ÜHTE RUUMI --KUS PARAS NIISKUS ON..
JA USKUGE MIND ----SEE TOMAT PIGEM KUIVAB PIKA AJAGA ÄRA.6.KUUD KUSKIL ..????.
2:: AGA MÄDAKS EI MUUTUNUD TOMAT,, --HALLITUST POLNUD NÄHA..
3:: NÜÜD TEAN RÄÄKIDA KA TEILE ---OLEME KÕIK.,,, TAMME PUU KIRSTUS
100-- AASTAT SURNUNA -- KA SEE HELKIV -- LUUKERE--ON ALLES !
ORGANISMIS OM ---SÄILITAMIS AINED NII TUGEVAD;;; JA TEIE LUUSTIKUS KA SEES,, ISTUD HAUAS --NAGU ""KONSUMI TOMAT)),:
tohmu2. märts 2016, 11:55
Ostsin selverist gourmet oliiviõli mis säilis pärast avamist 3 päeva, siis oli sogane ja kibe. Hoidsin pimedas ja jahedamas, mitte külmkapis.