Toiduuudised

Vabariigi aastapäev: hautatud ribiliha pirukas ja õunatort viskise vahukoorega (8)

LISA KOMMENTAAR

sel21. veebruar 2016, 17:22
korral on siis riigipirukas viskiga niisutatud! Sümboolne!
mis20. veebruar 2016, 14:52
viskise asjaga, kust vöetakse raha viski ostmiseks ja pealegi imelik eesti keel-viskise..
eki20. veebruar 2016, 15:44
Gorbatšovi viinavastase võitluse ajal tehti ametlike koosviibimiste ajal mõnikord tarretist alkoholiga, et varjata alkoholi pruukimist. Huvitav, mida viskise vahukoorega taotletakse?
eriti vaimukas komm,20. veebruar 2016, 22:49
Kõigil20. veebruar 2016, 14:20
on oma mälestused. Mina mäletan seda, et kõik olid nõus kartulikoori sööma aga peasi oleks Eesti vabariik. Minupoolne soovitus oleks vabariigi aastapäevaks vähemalt üks roog kartuli koortest.
Anton20. veebruar 2016, 16:47
Õige mõte, sinna peale sobiks vürtsikilu või soolatud/marineeritud räim nagu rusikas...!
EGA ....neid KARTULA KOORI PÕLE,, 21. veebruar 2016, 21:22
2015 --------VÄHENDATI ÜLE EESTIMAA ----VEEL KARTULI KASVATUST ,,,???
SEE PEAMINE EESTI KARTUL --OLEVAT POOLAKATE JA MAXIMA FIRMA TOODUD,,, ((SISSE VEETUD ::: JA AGA RIIGI--ISADE
LAUALE EI JÄTKUMA- ENAM -----EESTIMAA ENDA KARTULIT.???
((NB ??? MINUL ON ---KAKS KOTTI ANNETADA --- Meie VALITSUSELE ::::
SELLEGA NÄIDATA ""MAA--ELU ARENGUT 2016.......----ET OMAL MAAL AVADA VÕIMALUS MAAKODUS TOOTA,, JA OMA KRAAMI KOKKU OSTA:::)))
Horros20. veebruar 2016, 12:51
Masendav. Tundub, et nood Kanada väliseestlased on kõik kõvasti pähe koputada saanud.
.
Miks neist poolearulistes kirjutatakse?