Toiduuudised

Vabariigi aastapäev: hautatud ribiliha pirukas ja õunatort viskise vahukoorega (8)

LISA KOMMENTAAR

sel 21. veebruar 2016 17:22
korral on siis riigipirukas viskiga niisutatud! Sümboolne!
mis 20. veebruar 2016 14:52
viskise asjaga, kust vöetakse raha viski ostmiseks ja pealegi imelik eesti keel-viskise..
eki 20. veebruar 2016 15:44
Gorbatšovi viinavastase võitluse ajal tehti ametlike koosviibimiste ajal mõnikord tarretist alkoholiga, et varjata alkoholi pruukimist. Huvitav, mida viskise vahukoorega taotletakse?
eriti vaimukas komm, 20. veebruar 2016 22:49
Kõigil 20. veebruar 2016 14:20
on oma mälestused. Mina mäletan seda, et kõik olid nõus kartulikoori sööma aga peasi oleks Eesti vabariik. Minupoolne soovitus oleks vabariigi aastapäevaks vähemalt üks roog kartuli koortest.
Anton 20. veebruar 2016 16:47
Õige mõte, sinna peale sobiks vürtsikilu või soolatud/marineeritud räim nagu rusikas...!
EGA ....neid KARTULA KOORI PÕLE,, 21. veebruar 2016 21:22
2015 --------VÄHENDATI ÜLE EESTIMAA ----VEEL KARTULI KASVATUST ,,,???
SEE PEAMINE EESTI KARTUL --OLEVAT POOLAKATE JA MAXIMA FIRMA TOODUD,,, ((SISSE VEETUD ::: JA AGA RIIGI--ISADE
LAUALE EI JÄTKUMA- ENAM -----EESTIMAA ENDA KARTULIT.???
((NB ??? MINUL ON ---KAKS KOTTI ANNETADA --- Meie VALITSUSELE ::::
SELLEGA NÄIDATA ""MAA--ELU ARENGUT 2016.......----ET OMAL MAAL AVADA VÕIMALUS MAAKODUS TOOTA,, JA OMA KRAAMI KOKKU OSTA:::)))
Horros 20. veebruar 2016 12:51
Masendav. Tundub, et nood Kanada väliseestlased on kõik kõvasti pähe koputada saanud.
.
Miks neist poolearulistes kirjutatakse?