NEED poolarilised debiilikud on isegi leiba mõnitamas.ainult ülalpeetavad madalalaubalised tänitavad kus ainult E.I. nimi.te sõimavaid kommentaare pole vaja.artikkel on mõeldud INIMESTELE,mitte debiilidele.
Leivamaitsjate juttu kuulates oli tunne nagu kuulaks teismelisi. Kogu see sõnakasutus ja asjatundmatus - ärge pange videot Internetti, kui teil pole ühtki pädevamat ja viisakama jutuga tegelast võtta. Mis siin krõmpsub ja mis siin krõmpsub... Kullakesed, need on kanepiseemned, mis krõmpsuvad. Ei öeldud leiva kohta ka midagi asjatundlikku ja iseloomustavat, ainult üleolev hoiak. Sama lugu tordiga - ainult üks inimene oskas midagi ka maitse kohta öelda. Ma pole mingi Evelin Ilvese fänn ja erinevate perenaiste tehtud koduleivad, mida olen maitsnud, pole ka alati head olnud, aga tibake soliidsust kuluks ära, kui tegu on avaliku meediaga.
Sefiiritort sulas teil ehk seetõttu, et ostsite selle viimasel realiseerimispäeval ja fotograafi kasutatavate valgustite soojuse tõttu hakkaski selline tort sulama.
tehakse tänapäeval õige mitmesugust, igale oma. Aga maailma parim leib on siiski hea tihke naturaalse juuretisega ja ilma igatsugu seemneteta eesti leib, mis on saanud korralikult sõtkuda, kerkida ja küpseda. Omaette leivad on lihaleib, mida küpsetati siis kui loom oli tapetud, või jõuluks rosina-puuviljaleib, mis on ju maiustus. Leib olgu ikka leib nagu ennemuiste, igatsugu lisanditega rukkiküpsetistele , olgu siis juuretisega või pärmiga, peaks omaette nime välja mõtlema.
võrreldes hinnaga ei kõlba kuhugi, leivas kadakamarja maitse on lihtsalt jälk, ostsin , tegin lapsele vorstiga võileiva koolist tulles, poiss palus ''päris leiba''
Leib on leib , igaühel oma maitse, olgu ta milline tahes, leiva kohta halbu sõnu öelda ei tohi, siis pidi päris otsa saama .Halvustajatele üks vanasõna - Mis sa pekrilatsele saia pakud, tal kringliots p......... kinni. Jätkugu kõigile ikka leiba , ükskõik siis millist.
Mul on juba oma kindel leivasort välja kujunenud, seega siis erapooletu experdina tahan öelda, et ärge nüüd hakake algavale ettevõtjale kaikaid kodarasse loopima. Inimene tõesti püüab ja tunneb nüüd omal nahal,et mittemidagi tehes siin liberaalkapitalismis ellu jääda pole võimalik.
igal oma maitse ja tahtmine. Kuid Leibur võiks tavalist leiba teha, kus pole peale rukkijahu, soola , vee ja juuretise muid lisandeid. Odav toota ja hea leiva maitse.
Linna Reet ja see puugist presidendi eksproua voiks selgeks teha mis on LEIB ja mis on tainaplärakas ! Ma ei hakka rääkima taina koostisest-maitsest ....., kuid kui kupsetamisse pole pandud hinge, ei tule ka leiba LEIVA nimetuse all. Vaadake poodi, koik on uhesugused tainaplärakad, vahe ainult suurustes, kujus, aukude-triipude rohkuses. Kupsetage leiba, nii et ka leib pruuniks saaks, kooruke tekiks..... Aastaid tagasi muudi Leiburis ,,praakleibu" mis olid vist ahju ,,unustatud", lohede-mugarikega...... Olid moned sendid odavamad aga kui head, imelised, päevas leib perele polnud asigi..... Nuud vaevalt pool leiba nädalas..... Te oskate kupsetada aga olete ahneks läinud, leivale tiir ahjus peale ja .....plärakas valmis..... Ootan leiba kannatamatusega !!! Leba void veel saada Muhu tammi juures Veskite juurest ja Loiri pagarist.....ehk ka vahelduseks Pärnu Vormileib....
issand issand, midagi krõmsub6. november 2015, 19:01
Põlva ettevõtte Lõuna Pagarid „Krõmpsuv leib kanepiseemnetega” tunnistati Eesti Toiduainetööstuse Liidu korraldataval Eesti parima toiduaine konkursil Eesti parimaks pagaritooteks ja pälvis vastava hõbemärgi.
kas tööstuses pannakse selle leiva ja tordi sisse lisaks ka Mendelejevi tabel nagu kõigis toodetes? Kui lugeda ükskõik millise tordi koostist, siis suurt midagi peale nn. ainete polegi.
Kodus leiba teha ongi üpris kallis lõbu. Jahu-vesi eriti ei maksa, aga kui juba lisandeid paned, siis ainuüksi linnaseekstrakti kulub mul ühe leivateo peale nii 4 euro eest. Köömned, seemned jms maksab ka. Kui tahta kasutada korralikku mahedat täisterajahu, siis peab samuti korraliku väljaminekuga arvestama. Leivategu kestab kokku pea 12 tundi või isegi rohkem - ajakulu. Küpseb kauem kui nisujahupirukad - elektrikulu suurem. Samas teeme ikka kodust leiba, sest see on lihtsalt nii hea. Seega poleks korraliku pätsi eest 2,90 välja käia sugugi hirmpalju.
Vanasti öeldi sellise leiva kohta "lehmakeeks", aga palju õnne Evelin, et esimese "lehmakeeksi" üllitas. Tort sobib ka rohkem "lehmakoogi" nime alla :D
Ma pole küll Evelini leiba näinud, aga siin on öeldud, et kogukas. Paar päeva tagasi oli pooliku Karja rukkileiva hind tõusnud Tartu Kaubamajas 75 sendilt 1.05 peale (hinnatõus 40%). Seega minu hinnangul ei ole 2.90 koguka rukkileiva eest palju.
Video põhjal võime järeldada, et tegu pole just lasteaiaealistega. Kas teile pole elu jooksul õpetatud, et toitu ei mõnitata? Ei nimetata plögaks? Väga ameerikalik jalaga tegumikku ja tort näkku suhtumine.
KOMMENTAARID (50)