sealiha, kanamune, võid, toorpiima. Elati üsna kõrge eani tervena. Ise olen 64.a, söönud kõike, viina visanud mõõdukalt. Suitsumeeski 45 a. (aga ei ärple sellega). Pikkust 182, kaalu tsirka 80 kg. Vehin võimalusel kalal käia. Pole elusees kuulanud toidutarkade nõuandeid. Igasuguste moolide ja mikrogrammide arvutamise asemel soovitan võrdlemisi palju looduses viibida. Tänagi ring kalal käidud, ei näkanud. Lähen õhtueel uuesti. "Miks peab oma elu nii keeruliseks elama"? Ja muud valemit polegi vaja.
et olen liiga vana. Aga praegusi noori vaadates, kuulates, jääb küll mulje, et juba peaksid füüsise poolest pensionile minema. Ei, mina ei kurda tervise üle.
Kuidas seda soolatarbimist vähendada, kui toiduainetööstused uhavad oma tooted soolaga üle? Mõnikord tahaks vorsti ja sinki jms ka süüa, aga pole võimalik, kõik on nii ülisoolased (selle tulemus, et hakkasin teadlikult toitudesse vähem soola panema). Kui kuskile välja sööma minna, siis enamikes kohtades on toit liiga soolane. Tundub, et eestalstele ongi vene ajast jäänud komme, et ühtegi muud maitseainet ei ole, seega lisame aga soola. Suhkruga on sama asi.
KOMMENTAARID (8)