Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
Kuidas keeta riisi nii, et selles oleks poole vähem kaloreid?
(5)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(5)
värskemad
parimad
vanimad
Kui omal nupp ei noki,
2. aprill 2015, 11:07
ei pane ükski õpetus seda nokkima. Tänapäeval muud kui targutatakse, kuidas peab, kuidas ei. Looduslähedasest elust pole enam aimugi. Kogu see infomüra on vaid raha tegemiseks. Tarkust võid koolist saada, aga mõistus peab omal olema.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
WP
1. aprill 2015, 23:44
Tegelikult võiks asja veel sügavkülma panna ja siis külmalt süüa - on vastik ja sööd vähem.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
2
Ew
1. aprill 2015, 19:10
Enamik inimesi maailmas ei saa kunagi kõhtu täis süüa. Sööge vähem ja ärge tegelege mõttetute asjadega.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
7
j.s.
1. aprill 2015, 16:37
Võtta kavandatust poole vähem riisi...
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
2
Miks neid keeta
1. aprill 2015, 16:20
kui neist söönuks ei saa? Teen süüa, et sellest ka energiat saaksin.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
5
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (5)