""Ilmselt ma hindasin liiga rangelt täna. Tegelikult ostame ja sööme vähemalt kord nädalas perega sardelle ja kui ka ei ole suurem asi, siis kõvasti praetult ikka sobib."" Mulle isiklikult jääb arusaamatuks, miks keegi ostab-sööb VÄHEMALT kord nädalas (!!!) midagi, mis talle ei meeldi?
tooted on tõesti head. nad on võrreldes teiste toodetega liharikkamad ja söödavamad. soovitan ka. krakov on ikka krakov mitte nagu rakvere solk. head isu.
meie pere sööb rannarootsi ja saaremaa sardelle kõige parema meelega. põhimõte on, et pigem veidi kallis, kui odavam "massist" tehtud tooted. kindel reegel on ka see, et me ühtegi rakvere asja ei osta, sest meil sai ühel hetkel siiber tarbija mõnitamisest reklaamides.
rannarootsi ja kallis??? Võib olla, aga kas sa koostist oled vaadanud? Liha on see jahutoode ainult nii palju näinud, kui kaubaauto teeääres jalutavast koerast mööda sõitis!
Olen samuti söönud neid tänapäeva sardelle,kuid pole endale midagi normaalset leidnud. Rakvere omi küll ei söö,töötan ise antud ettevõttes ja nähes,kuidas sigu kasvatatakse,ei söö üldse siinset toodangut. Ainuke sardell,mida söön hea meelega,on hea ja odav Valla suitsusardell,maksab vist 3.30 kilo. Viljandis saab seda vaid turu Säästukast ja sedagi hea õnne korral. Ka sellega on probleeme,mõni partii on nii metsikult üle soolatud,et isegi mina,kes igale toidule soola paneb,seda süüa ei suuda.
Kuidas saab hinnata ühe skaala järgi väga erinevaid tooteid?! Lihasisaldus väga erinev ja miks peab kirjutama 10 inimese arvamuset? See pole kellegi arvamus .
"vahelduseks võib ka sardelli süüa"-raudselt, kuid kust saada söödavaid sardelle? Veneaegsed loomaliha sardellid oli nime väärt, kuid praegused jäävad küll söömata. Olen proovinud igasuguseid, küll neid täisliha sardelle, kuid kõigis on sarnane hall ollus. Sama mööda on viinerid, võta üks sort ja viska teist. Grillvorstisi on küll söödavaid, kuid jutt käib sardellist.
kui sardelle müüvad igapäevase kaubana kõik poed ja marketid. Sardelle süüakse enamikes kodudes ja ka seal on lapsed-noored , kes vorstikesel matsudes maitsta lasevad . Veider osutus siin noortele, kes elaksid justkui mujal elus ja maailmas. Ehk Roomets usub tõsimeeli, et sardelle teavad ja söövad vaid 50++++ ? Saame seda ka koolisööklas , vahel kartuli kõrvaseks, vahel kastmetäiteks. Ehk keegi õhtulehes leiutab homseks , et noored ei tea midagi kartulipudrust ja asuvad siis kartuliputru testima,
Maitsetud liha nimelised paberisse topitud kemikaalid,kirutakse seda vene aega ,aga siis olid lihatooted ikka mitu korda paremad ja puudusid igasugused säilitus ained nende seest.Tänapäeva lihatooted on üks suur saast.
retroroog oleks siis, kui ka retromaitse oleks, aga nad on ju maitsetud junnid. suitsumaitse ei tähenda tänapäeval suitsutamist vaid keemia lisamist. viimase 20 aasta jooksul pole neid enam ostnud, aga hiljuti tuli viineripiruka isu, ostsin kõige lihasemaid ja küpsetasin ise. sool oli ainuke maitseaine ja ülejäänu maitsetu mass, lihamaitsest rääkimata.
KOMMENTAARID (32)