Toiduuudised

Retroroog: vahelduseks võib ka sardelli süüa

Kaja Roomets, 7. märts 2015 07:00

32 KOMMENTAARI

a
arumaeisaa/ 8. märts 2015 09:39
""Ilmselt ma hindasin liiga rangelt täna. Tegelikult ostame ja sööme vähemalt kord nädalas perega sardelle ja kui ka ei ole suurem asi, siis kõvasti praetult ikka sobib.""
Mulle isiklikult jääb arusaamatuks, miks keegi ostab-sööb VÄHEMALT kord nädalas (!!!) midagi, mis talle ei meeldi?
s
Semipaladinsk/ 7. märts 2015 22:05
Veneaegu oli müügil loomaliha sardell ( pikuti oli kinni seotud karvase nööriga). Oli väga hea sardell. Parem kui sealihast sardellid.
p
Pets/ 7. märts 2015 21:59
Nende tootjate seast oli puudu kõige parem sardell. Kes Sigwari sardelli on proovinud see teisi enam ei taha suu sissegi võtta
s
Sigwari/ 8. märts 2015 07:55
tooted on tõesti head. nad on võrreldes teiste toodetega liharikkamad ja söödavamad. soovitan ka. krakov on ikka krakov mitte nagu rakvere solk. head isu.
t
tarbija/ 7. märts 2015 21:42
meie pere sööb rannarootsi ja saaremaa sardelle kõige parema meelega. põhimõte on, et pigem veidi kallis, kui odavam "massist" tehtud tooted. kindel reegel on ka see, et me ühtegi rakvere asja ei osta, sest meil sai ühel hetkel siiber tarbija mõnitamisest reklaamides.
h
hmm/ 7. märts 2015 21:53
rannarootsi ja kallis??? Võib olla, aga kas sa koostist oled vaadanud? Liha on see jahutoode ainult nii palju näinud, kui kaubaauto teeääres jalutavast koerast mööda sõitis!
u
ups/ 7. märts 2015 21:15
Kurb..
aga viimati proovisin 20 aastat tagasi-vist ei maitsenud..sellepärast ei teagi neist midagi.Olin ūllatunud.
kui artiklit nägin.
m
mees/ 7. märts 2015 19:52
Naistele minu sardell meeldib,
n
naabrimees/ 7. märts 2015 22:10
Valetad, sedagi käib ta salaja minu käest lunimas.
k
K/ 7. märts 2015 19:15
Margus kui töötad seal,siis peaksid ka seda teadma et Rakvere ja Valla tulevad ühest majast.
m
Margus/ 7. märts 2015 19:10
Olen samuti söönud neid tänapäeva sardelle,kuid pole endale midagi normaalset leidnud.
Rakvere omi küll ei söö,töötan ise antud ettevõttes ja nähes,kuidas sigu kasvatatakse,ei söö üldse siinset toodangut.
Ainuke sardell,mida söön hea meelega,on hea ja odav Valla suitsusardell,maksab vist 3.30 kilo.
Viljandis saab seda vaid turu Säästukast ja sedagi hea õnne korral.
Ka sellega on probleeme,mõni partii on nii metsikult üle soolatud,et isegi mina,kes igale toidule soola paneb,seda süüa ei suuda.

k
K/ 7. märts 2015 19:05
Kuidas saab hinnata ühe skaala järgi väga erinevaid tooteid?! Lihasisaldus väga erinev ja miks peab kirjutama 10 inimese arvamuset?
See pole kellegi arvamus .
s
Sander/ 7. märts 2015 18:50
"vahelduseks võib ka sardelli süüa"-raudselt, kuid kust saada söödavaid sardelle? Veneaegsed loomaliha sardellid oli nime väärt, kuid praegused jäävad küll söömata. Olen proovinud igasuguseid, küll neid täisliha sardelle, kuid kõigis on sarnane hall ollus. Sama mööda on viinerid, võta üks sort ja viska teist. Grillvorstisi on küll söödavaid, kuid jutt käib sardellist.
a
Aahhaa-aahhaaa/ 7. märts 2015 17:13
Mina seda sööki väldin, tahan veel elus püsida. Alati peaks mõtlema, mida näost sisse ajada.
n
Noored ei tea sellepärast,/ 7. märts 2015 14:50
et peale makaronide ostu ei jätku sardellide jaoks raha.
u
ukopuuks/ 7. märts 2015 10:07
Retro sardell on hea, wõro tooteid väldin. Arusaamatu koostisega on nad
e
Ei midagi/ 7. märts 2015 10:29
arusaamatut seal. Puhas purustatud kondi puru ja soolikad!
m
7. märts 2015 09:56
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
n
n60/ 7. märts 2015 13:42
mis maa omasid sa siis soovitad?Ja kuidas ma siis veel elus olen,iga päev tarbin eesti lihatooteid?
m
m/ 7. märts 2015 13:50
Rakvere kombinaadi töötajate kommentaare ei aksepteerita
m
m/ 7. märts 2015 13:58
Võib süüa , aga tuleb viinaga loputada sisikonda see neutraliseerib selle Mendelejevi tabeli ,mida vorstid sisaldavad.
k
krrt/ 7. märts 2015 21:55
Mul viina kodus polnud, tegin seda konjakiga. Loodan, et homme ikka elan veel...
k
Kuidas siis noored ei tunne/ 7. märts 2015 09:50
kui sardelle müüvad igapäevase kaubana kõik poed ja marketid. Sardelle süüakse enamikes kodudes ja ka seal on lapsed-noored , kes vorstikesel matsudes maitsta lasevad . Veider osutus siin noortele, kes elaksid justkui mujal elus ja maailmas. Ehk Roomets usub tõsimeeli, et sardelle teavad ja söövad vaid 50++++ ? Saame seda ka koolisööklas , vahel kartuli kõrvaseks, vahel kastmetäiteks. Ehk keegi õhtulehes leiutab homseks , et noored ei tea midagi kartulipudrust ja asuvad siis kartuliputru testima,
k
kokk/ 7. märts 2015 09:43
Sardelle tehakse svammist ja immutatakse lihaleemes

s
sardell/ 7. märts 2015 09:31
Maitsetud liha nimelised paberisse topitud kemikaalid,kirutakse seda vene aega ,aga siis olid lihatooted ikka mitu korda paremad ja puudusid igasugused säilitus ained nende seest.Tänapäeva lihatooted on üks suur saast.
t
täis/ 7. märts 2015 09:15
topitud kemikaale. andke minna.
r
7. märts 2015 09:03
retroroog oleks siis, kui ka retromaitse oleks, aga nad on ju maitsetud junnid. suitsumaitse ei tähenda tänapäeval suitsutamist vaid keemia lisamist. viimase 20 aasta jooksul pole neid enam ostnud, aga hiljuti tuli viineripiruka isu, ostsin kõige lihasemaid ja küpsetasin ise. sool oli ainuke maitseaine ja ülejäänu maitsetu mass, lihamaitsest rääkimata.
a
Aga osta vahelduseks Soomest!/ 7. märts 2015 14:52
Usu, kohe tuleb igatsus Eesti viinerite järele.
s
Saab ka/ 7. märts 2015 23:38
Soomest kalli raha eest võrdlemisi maitsvaid viinereid
v
Võrdlemisi???/ 8. märts 2015 03:03
Nojah, sõltub millega võrrelda... Kui selle sardelli taolise pruuni kangiga, mis inimese tagumikust välja tuleb, siis küll jah!
e
Eks/ 7. märts 2015 08:49
siis lähen poodi kjøtt pølsesid ostma...
r
rummalad testijad/ 7. märts 2015 08:40
kes soovivad rohkem värvi.
a
APPI / 7. märts 2015 08:31