Must leib ok, aga kiluta elan vabalt :D Pole ennem ka mingi suur kilusõber olnud. Panen heeringa leivale ja väga hea. Soomes tegelikult kõik saadaval, kui pelmeene tahad aga palun. S Market müüb mitut sortti ja kui sealt ei taha, siis piisavalt Vene poode kes müüvad ja müüvad ka Eesti toodangut. Kuidagi üle paisutatud teema jälle. See söögi teema oli välismaa eestlaste lehel seoses Eesti Iseseisvuspäevaga, et mida lauale panete jne, kuid ei usu, et igapäevaselt vaid kilu ja musta leiba igatseks.
MINA KÜLL EI TUNNE TAHTMIST NENDE JÄRELE1. märts 2015, 20:28
KAASA KA EI OSTA SEST EI TAHA ENAM,MÕTLEN KUIDAS MA ÜLDSE SAIN NII MAGUSAID ÜLE SUHKRUSTATUD ASJU SÜÜA JA MUSTA LEIBA MIS TEKITAB KÕRVETISI.......EI ENAM JA TERVIS PALJU PAREM......
Ma läksin omal-ajal, vene-aja lõpus soome tööle nii, et kohver oli pooleldi täis hapukoort ja kilukonserve..... Leivaga ei ole probleeme aga eks kaugemal teata sellest midagi....... Poolas olles räägit,i et nemad olevat söönud viimast korda musta leiba sõja ajal......, osteti siis ainult meile......
Kuidas ilma hapukooreta elada saab? :D Tunnen Eestis elades puudust headest asjadest, mida enam ei ole. Saaremaa keefir oli üle prahi. Limpsi sees oli vanasti ühe pudeli kohta korralikult siirupit. Nüüd pannakse lusikatäis sodi suurele tünnile, mis terve laari ära värvib. Aga selle eest on tutifruti komme ja ära rikutud fanta, mida kohe pohma peale ostma lähen.
Tegelikult on siin sõnum see:,et kõik need komponendid on ju täiesti kättesaadavad ja sama hästi maitsevad ka,kuid kui nad oleks OMA KODUS....Eestis.See on nii kahemõtteline asi ja seda mõistab ja tunnetab tõeliselt vaid võõrsil viibija.
KOMMENTAARID (18)