Toiduuudised

Lugu ilmus esmakordselt 2013. aasta novembri Tervis Plussis.

Energiasüst B12: mõjutab meie elukvaliteeti kuni vanaduseni (3)

LISA KOMMENTAAR

raivo orgusaar30. november 2014, 22:59
Tahaks taas küsida, kas selle loo kirjutaja ka ise ikka terve on?
Vaadake, kui n.ö. kirvega mõõta, siis mõned sentimeetrid sellega lüües juhtub ikka et paar senti siia, paar sinna eksitakse, kuid skalpelliga midagi lõigates, enam aga ei eksita. Kui mõõdetakse klikiaegsete vahenditega taimedes leiduvaid vitamiine, siis B12 vitamiini kirveriistad ilmselt ei näita, kuid täppisriistad näitavad aga sageli taimedes B12 vitamiini üle nulli olevat sisaldust, näit 0,04 ühikut. Kuid kui seda matematiliselt ümardada, saamegi kokku nulli.
Kui lugeda, et 10 000 Inimest mahutaval staadionil viibib 4 töötajat, kes ridade vahel eilsete õlleste lihasööjate lagastajate sodi koristavad, siis ei saa väita, et staadionil on 0 Inimest ja staadioni võiks lukku panna, vaid seal on 4 Inimest, kes tahavad veel pärast tööd ka koju minna. Seega on need neli Inimest seal just need vajalikud, kes kogu olemasoleva töövajaduse ära teevad. Ka sellest üle nulli leiduvast B12 vitamiinist taimedes piisab täiseti selleks, et taimetoitlased lihasööjatest palju tervemad ja reipamad oleksid.
Kui ma kohtan kunagi mõnda lihasöövat, end vaktsineerivat ja apteegitablette manustavat arsti või söömisnõustajat, kes ka tegelikkuses terve on, siis võiksin nande udujutte ka uskuma jääda, kuid paraku pole ma seesugust arsti või söömisnõustajat kohanud ega kohtagi eales, sest tavapoe sodi ja ka liha süües ning vaktsiine ja tablette endesesse manustades lihtsalt terve olla keegi ei saagi!
Tehke valikuid kaine peaga ja kuulake Neid, kes ka tegelikkuses ise terved on.
mh28. november 2014, 01:10
Tegemist on reklaamiga. Miks on ta niivõrd pisikeselt kirjutatud artikli lõppu. On see tahtlik lugeja petmine ?
hm28. november 2014, 14:12
Kuidas nii? Reklaami teade on seotud antud artiklile järgneva kuulutusega.