Tooraine valik on olnud alati võimalikult rahvuslik ja uuenduslik. "Isegi sellist pealtnäha lihtsat toitu nagu võis praetud kartul soolatud heeringa, hapukoore ja punase sibulaga pakutakse vastuvõtul ootamatul viisil," ütles presidendi kantselei peakokk Inga Paenurm Õhtulehele. Tema sõnul on iga suupiste otsekui üllatus.
Vastuvõtuks valmistavad Paenurme juhtimisel süüa Margo Paluoja (aasta noorkokk 2013), Hardi Nurmine (Kõue mõis), Priit Toomits (Tallinna Teletorn), Erki Palo (House Gourmet, toitlustus), Rainer Veeroja (Event Catering), Pavel Gurjanov (aasta kokk 2013, restoran Cru), Vladimir Upeniek (Gloria) ning kondiiter Elli Vendla (Olustvere teenindus- ja maamajanduskool) ja kondiiter Urmas Ostrov (Supelsaksad).
"Eeltöö suupistete valmistamiseks toimub Pärnu kutsehariduskeskuse kokaklassi köögis," sõnas presidendi pressinõunik Toomas Sildam.
Kommentaarid