Noaotsaga praod sisse: Lenna nipp, mis aitab sulašokolaadil paremini kooki imbuda. Foto: Mati Hiis
Toiduuudised
16. oktoober 2007, 00:00

Šokolaadi-banaanimuffinid

 

1 dl fariinsuhkrut

2 muna

100 g küpsetusmargariini

2 küpset banaani

3,5 dl jahu

2 tl küpsetuspulbrit

50 g mõru šokolaadi

100 g mõru šokolaadi glasuuriks

Vahusta toasoojad munad suhkruga kohevaks vahuks.

Lisa sulatatud ja jahutatud margariin, hakitud šokolaad ja kahvliga püreeks vajutatud banaanid.

Sõelu peale küpsetuspulbriga segatud jahu ja sega tainas ühtlaseks.

Küpseta 200kraadises ahjus 18–20 minutit, lase jahtuda.

Nirista muffinitele sulatatud šokolaadi.

Meie kommentaar:

Hea ja kerge retsept. Mõnus mahe maitse. Lühike ettevalmistusaeg. Retseptis antud ajast küpsevad veidi kauem.