ÕL TV | Õhtuleht

ÕL VIDEO | LAPSESUU EI VALETA: maitsesime noobli restorani jõulumenüüd koos karmi toidukriitikuga (2)

LISA KOMMENTAAR

Urmas21. detsember 2023, 19:02
" Pearoog on tehtud ikka nii, nagu peab: mõnus, tummine, pikalt küpsetatud põdra osso bucco. See on küll lihtne Itaalia talupoja toit, aga äärmiselt maitsev." Kuhu me oma riigis oleme jõudnud? Lihtne Itaalia talupoja toit on ühe restroni pearoog!!! Ah, et lihtne Itaalia talupoeg võib süüa "osso boccot" kasvõi iga päev, sest makaronide jaoks on lihtsad Itaalia talupojad liiga vaesed?
Teeline21. detsember 2023, 23:08
Vaadates seda lauatäit, jääksin mina nälga. Mitte koguse, vaid maitsete pärast. Ja palju Itaalias üldse põtru on? Karta, et vähem, kui Eestis.