Foto: Panthermedia/Scanpix
Toiduuudised
19. detsember 2022, 16:10

ENNETA JÕULUSTRESSI: kuidas end näppugi liigutamata tõelise meisterkokana tunda

Kui pandeemia ajal pakkusid paljud restoranid võimalust restoraniväärne laud kodus katta ja olid selleks kokku pannud jõuluhõngulised pakid, siis tänavu panustatakse pigem kohapeal isuäratava jõulumenüü nautimisele. Kuid leidub ka neid, kes jõuluprae sinu eest on valmis küpsetanud ja selle koos teiste pühadehõrgutistega ehk isegi koju kätte toimetavad. Nii et võid näppugi liigutamata end tõelise meisterkokana tunda.

Kaks aastat tagasi oma jõulukonnadega elevust tekitanud restorani Franzia peakokk Indrek Kõverik panustab tänavu silmudele. Lisaks silmupurgile kuuluvad tema jõulupakki bbg ribi ja siga, pekimääre, verivorst, marineeritud seened, hapukapsas, tagurpidišašlõkk ja palju muud põnevat. XXL Jõulupakk maksab 125 eurot ning seda saab tellida nii Tallinna kui ka Tartu kanti. Kui kaupa jätkub, võetakse 22. detsembriks tellimusi vastu 19. detsembril kella 23.35.

Edasi lugemiseks: