Toiduuudised
22. september 2022, 15:25

JOOTRAHAD ON KUKKUNUD | Restoranid igatsevad rohkem tippi saada, uus rakendus loodab siin aidata (1)

Eestis võetakse kasutusele rakendus Tipit, mis on keskendunud HoReCa (hotellid, restoranid, catering) töötajate abistamisele jootraha teenimisel. Tipit muudab jootraha jätmise läbipaistvaks oma kontaktivaba kaardilugeja ja sellega kaasneva tarkvara kaudu. Näiteks Leedus, kust on startup Tipit pärit, on teenindajad saanud seadme kaudu juurde jootraha kuni 200 eurot kuus.

Tipiti asutajad tunnistavad, et kuigi nende lahendus on restoranide ja baaride omanikele äärmiselt kasulik, siis idee seadme ja tarkvara ehitamiseks sündis hoopis frustratsioonist, et sularahata välja minnes ei saa jootraha jätta. See olukord on tänapäeval tuttav paljudele restoranikülastajatele, on kirjas meediale saadetud teates.

Edasi lugemiseks: