Kai Kodasma 18. august 2022 12:28

Lõhel ja lõhel on vahe! Selgitasime välja oma lemmiku õrnsoolalõhede seast. Klassikaline graavi- ehk õrnsoolalõhe on üks väga nauditav ja kasulik asi, mida toidulauale panna.  Lihtne on seda põhjamaist rooga endalgi teha, marineerides värsket lõhefileed soola ja tilliga. Õhukesteks viiludeks lõigatuna saab nii ideaalse lisandi krõbedale röstsaiale. Aga alati ei ole pealehakkamist kõike ise teha ja lihtsam on ikka poest osta. 

Võtsime neljase seltskonnaga ette meie poelettidelt saadavad soolalõhed. Tahtsime teada, kas lõhel ja lõhel on vahe? Proovisime järele, kas kõik on soolatud ühtmoodi või on neil ka mingi erinevus? Missugune sobib ideaalselt röstleivale või sobivad need kõik?

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon