Foto: Ragne Värk
Ragne Värk 30. aprill 2022 16:37

Lihtne kodune versioon maitsvast kebabist. Kasuta seda tortiljatäidise, võileivakatte või lisandina salatite juurde. Tee ports maitsvat liha ette, siis on hea seda järgnevatel päevadel lõunaroogades kasutada.

Valmistamisaeg: 45 minutit + maitsestumis- ja küpsemisaeg

Edasi lugemiseks:

VÕIDA RAHA!

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • 8 digiväljaande lugemisõiguse
  • Üle 1300 tellijale mõeldud artikli kuus
  • Jagada tellimust 4 sõbraga
  • Võimaluse võita 100 € lisatulu kuus
Näita vähem
1 € / kuu11.99 € / kuu
-92%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99