Pressižürii

Foto: Toiduliit
Toiduuudised
8. aprill 2022, 10:55

Eesti Parim Toiduaine: pressižürii südamed võitis mahe ja samas eksootiline maitse

Pressižürii tulemuste põhjal võib öelda, et järjest rohkem peetakse praegusel hetkel oluliseks toidutoodete puhul puhast maitset. Samuti on fookuses tervislikkus ja uudsus ehk püütakse leida see innovaatiline võlukomponent, millega pole konkurendid veel hakkama saanud, ütles toiduteadlane ja Eesti Parima Toiduaine konkursi hindamiskomisjoni esimees Rain Kuldjärv.

Pressilemmik valiti välja 10 hõbemärgiga pärjatud toote hulgast. Tooteid hinnati üheksa kriteeriumi põhjal – pakend, välimus, lõhn, konsistents, maitse, innovatsioon, uudsus, tervislikkus ja müük.

Edasi lugemiseks: