Foto: Kollaaž (Stanislav Moškov)
Kersti Eero 21. märts 2022 12:32

Ukrainas olevat üle 30 erineva borširetsepti, aga Eestiski võid borši keeta pea paarikümne retsepti järgi. Ja seda ainult purgisuppe kasutades. Meie proovisime oma järjekordsel pimetestil 12 erinevat purgiborši ja vähemalt seitse suppi jäi seejuures veel maitsmata. Maksimaalselt võis üks supp koguda žüriilt 90 punkti. Vaata, kas sinu lemmik osutus parimaks või oli see hoopis üks neist, mille oranžikas värvus meenutas sööjatele rohkem seljankat kui borši ja maitse pigem peedisuppi

Kui supp oli valmis, tõstsime selle potiga lauale, et žürii saaks seda esmalt silmadega süüa ning kulbiga mööda potti sõudes paksu ja puljongi vahekorda hinnata. Kuigi keetsime kõik supid täpselt purgil oleva valmistamisõpetuse järgi, tundusid paar-kolm neist siiski kahtlaselt lurrid ehk võrreldes teistega paksu nappis.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon